Söööndag!!

Nu har jag och J precis varit och handlat lite läsk :) gott gott gott!
Sen ska ju han hålla på med bilen som vanligt då. Såå sitter här och väntar på att han ska bli klar.
Igår var toppen. Så himla kul! Haha. Så sjuuk snygga bilar. En som var min favorit var nog den som hade typ diskoljus under bilen :D
Grymt coolt!

Bilden är tagen av Hampus :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1502034/images/2012/pic_200432736.jpg" class="image">


Vilken kväll!

Är i Stockholm ikväll igen. Har varit på någon bilträff vid typ barkeby.. Typ Nånting nånting...
Fett snygga bilar vare iallafall!
Just nu känns det som att jag kommer somna. Är pollen allergiker tyvärr. Nyser hela tiden. Nästan helt täppt i näsan och tung i ögonen o så kliar det -.-!
Allergi tabletterna är slut. Sååå jobbigt!!


Skönt!

Sitter just nu i victors bil. En sån här cab eller vad det heter. Sån här bil utan tak :) fett skönt. Men tyvärr tror jag det börjar regna snart :/


Fredag!!:)

Lååång skoldag idag ^^
Har gjort ett prov i naturkunskap. Vilket jag borde bli godkänd på. Tycker jag. Men vi får se :)
Sitter just nu och väntar på att J ska bli klar så att vi kan åka hem till mig och lite sånt. Det är strul med bilbatteriet. Bilbatteriet i skodan vill inte riktigt ladda när man kör. Tillslut blire ju så att batteriet dör och det vill man inte. Det är nog inte så kul om man är på motorvägen..
Så jag hoppas vi kommer fram till mig. Annars får någon snäll jävel bogsera oss ^^


Proactive? Nej!

Har idag sett massor av reklam på Proactive som tydligen ska vara sååå bra. Men har läst i flera forum att det inte funkar för dom flesta. Har aldrig testat det själv!
När jag var finnig använde jag hur många medel som helst! Jag gjorde allt för att försöka få bort finnarna!!
Jag prövade massor av olika clearasil's och ACO. Inget hjälpte. För allt kom bara tillbaka efter några dagar.
Så när jag verkligen fick nog. Gick jag till vårdcentralen och fick hjälp! En läkare skrev ut en salva som heter Duac! Skit grym verkligen! Har använt den i ett år nu! Och finnarna är håller sig borta :)
Salvan kostar inte lika mycket heller som Proactive!:)

Är osminkad på den andra bilen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1502034/images/2012/pic_200043182.jpg" class="image">


Kände att jag var tvungen!

Inatt sov jag hos bubb. Hade nationellt prov nyss. Svenska uppsats. Imorse när jag skulle klä på mig. Hade jag värsta problemet!! Jag visste inte vad jag kände för. Jag visste att jag inte orkade ha på mig jeance. Så det vart onepiece. Kändes såå mkt skönare att ha den när man ska sitta med en uppsats direkt på morgonen. Nu har jag slutat för idag :)


Längtar tills imorgon

Har idag gjort ett litet ärende.
Längtar lite tills imorrn då det ska bli skönt att höra ljuva sånger i mitt öra. Hehe.
Skoldagen har varit helt okej :) kan inte bli bättre. Elr jaa det kan alltid bli bättre :) men det här var nog en av dom bästa dagarna på länge. Men nog om det. "Mobbning visar bara att den som mobbar är den som mår dåligt"


Nationella

Gjort ett nationellt prov för ett litet tag sen. Blir så himla grinig på att man måste sitta i skolan 2-3h innan nästa lektion börjar... Sååå jobbigt!
Men jaa, man får försöka se det positivt.
Nationella gick väl helt okej. Längtar till helgen!! Tagga!!!


Trakasserier

Haha folk som gång på gång ska trakassera en fast att man redan gett sig är så töntiga så det finns inte. Vill bara säga tack eftersom att dom orkar lägga tid på att läsa och skriva här :)
Hihi ^^
Själv skriver inte jag till dom jag inte tycker är värda min uppmärksamhet :)


Friluftsliv

Är i skogen med båda klasserna. Vi har friluftsliv på idrotten. Det är väldigt mysigt!


Historia

Har precis kommit till skolan. Vi ska ha historia nu. Det är helt okej nu helt ärligt. Jag kämpar på med att göra en läxa varje dag. Jag ska klara alla uppgifter! Jag bara ska det!!!
Iallafall lägga in alla och hoppas att dom är godkänd!


Garaget

Sitter just nu i J:s garage. Väntar på att han ska bli klar någon gång!! Vill ligga i sängen!!!
Har precis gjort läxa :P Nej vänta nu? Nu är han typ klar! :P

Omogen

Haha snacka om vissa är omogna och inte kan sköta sitt liv ist. Jaa jag erkänner att det var omoget av mig att svara som jag gjorde på hennes blogg. Jag är mogen nog att erkänna att det var fel av mig.
Aja nog med det. Sitter just nu i bilen utanför en däckhög som J är och plockar i. Är så jäävla trött efter igår! Vill sova!
Fiskningen blev inte av idag:( blir nästa söndag!
Helt ärligt tror jag att det aldrig blir av. Men jaja!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1502034/images/2012/pic_199469221.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1502034/images/2012/pic_199469221.jpg" class="image">


Spontan tripp?

Just nu är jag med gänget och vi fick för oss att dra till stockholm! Så här är vi! Såg en kille med skum typ två vånings cykel! Haha fett cool! Trodde jag blivit galen. Undrar hur han kom upp på den? Hur han kmr av?
Aja hörs nog imorrn!!:)


6månader + Världens bästa klass!

Idag har jag och J varit tillsammans i hela 6månader :) värst vad tiden går fort när man har roligt!:)
Tidigare idag så hade jag svenska nationella, muntliga delen. Jag fick total panik och började gråta. Jag klarade inte av att stå där och fejk le längre. Vet inte riktigt vad som hände. Fick panik! Jag försökte att fortsätta prata. Bara prata bort det. Men en röst inom mig sa bara: spring Jennifer! Spring!!
Men jag vände mig om och började gråta. Men sen fick jag ett otroligt stöd från min klass som sa åt mig att ta det lugnt och fortsätta! Då vände jag mig om och fortsatte en stund. Men rösten fortsatte "spring!!".
Tack världens bästa klass! Vet inte riktigt vad som hände!!<33


Snacka om förvånad!

När jag vaknade kollade jag på Simpsons och efter någon timme så hörde jag att det vibrerade i telefonen. Då var det visst polisen som ville mig något :s


Tonborgen!

Ska snart dra upp till tonborgen med Klara!:) ska ha gitarrlektion och gemulektion.
Dagen började med skinande sol och slutar nog med regn :(


Trööött

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Two and a half men. Är så jävla trött :( ska snart ta en dusch och lägga mig och sova en stund tror jag.


Aaaj?!

Mina halsmandlar är såååå jävla svullna just nu att det gör ont att röra på tungan! Det klart det gör ont när jag sväljer också. Men nu gör det till och med ont när jag rör på tungan!?
Fett jobbigt :( på dagen var det lite bättre. Men typ vid 21... Då svullna dom upp igen :/
Hmm konstigt tkr jag. Men det gör så jävla ont!!
Inatt sover jag med J :)))))


Historia

Sitter just nu på en historielektion. Läraren står och pratar och förklarar lite grejer om andra världskriget.
Guud vad jag längtar till lunchen!!


Sjukis typ?

Hej jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat!! Men har varit så jävla trött idag. Har sååå himla ooooont i halsen :( halsmandlarna är jätte svullna och gör jätte ont! Sen känner jag mig typ hängig. Som feberkänsla. Jaa och så är jag jävligt trött. Såå sry.
Men nu skriver jag här igen. Sitter på bussen hem. Ska faktiskt lägga mig i sängen på en gång. Måste ju dricka varm mjölk när jag lägger mig. Somnar typ inte annars. Gör jag inte det så sover jag jävligt oroligt :/
Men dricker jag varm mjölk så kanske jag ba vaknar 3ggr på en natt :) hellre det än att sova oroligt liksom?
När jag sover med bubben känner jag mig så trygg att jag kan typ sova HELA natten! Det är helt AMAZING vad en person kan göra!


Är det över nu?

Just nu känns det helt ärligt som att mitt liv är över. Jag vet inte om jag orkar mer. Allt känns så jävla förlorat... Typ.. Vet inte hur jag ska förklara det. Men något sårar mig... Kan inte skriva om det på bloggen.


Sova, sova o sova?!

Har precis kommit hem. Lagt mig i sängen eftersom att man typ bara sovit 2-3h den här natten.. Min pojkvän åker till Falköping tror jag det hette ja... Han ska köpa en BMW e36 coupe huv.. Eftersom att den gammla förstördes av en krock och sen så blåste huven upp. Den vart ju helt bucklig :/
Jaa vad jag vet är det 30 mil härifrån?? Det är jäkligt mkt. Så jag har gott med tid till att sova nu :) ska åka in till J vid 16-17 typ. Senare ska vi ha en riktig myskväll!:)


Längtar!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att älskling ska komma hem. Känner för att kramas med han idag.
Jaja, har iallafall varit på stan idag och köpt minipiller för 3månader och brun utan sol.
Märker dock att jag inte är fullt frisk som vanligt? Halsont, varm och huvudvärk?
Har typ ingen lust att äta längre. Vet inte varför. Igår åt jag en halv pizza. Och idag en grandiosa extra allt+ lite choklad. Sen Inge mer?
Vad händer med kroppen om man äter dåligt??


Dagen: jobbig!!!

Helt ärligt börjar jag undra vrf man är snäll?? Varför ska man vara snäll och ställa upp åt folk som inte gör samma tbx? Jag förstår inte?
Jag skulle vilja göra en payback is a bitch. Men jag klarar inte av det längre. Jag får för mkt skuldkänslor då. Om att jag varit taskig.... Osv...
Men aja. Dagen har varit jobbig. Det regnar och har sig. Just nu ligger jag i sängen och hoppas K hör av sig så man har ngt att göra :) (om han har plats i bilen)
Annars ska jag nog sova. Har världens huvudvärk!! Skönt! Elr inte!
Min "pojkvän" fick en jätte gullig chokladkanin av sin pappa när han va i Schweiz :)


Days of our lives maraton!!

Ligger just nu i J's säng och har våra bästa år maraton :) måste ta igen lite eftersom att jag missat så mkt av det!!:(
Hatar att det regnar ute!! Man blir så himla trött utav det. Suck!
När J kmr hem ska vi nog lacka grillen på hans bil!:) Vi lackade lite grejer igår. Helt ärligt tyckte jag det var skit kul!:)


Glad påsk!!!

Dagens planer:

1. Göra mig i ordning
2. Ta bussen in till ockle
3. Möta upp Bettan
4. Äta middag med Bettan, farmor och göte
5. Ta bussen med bettan hem till mig
6. Va hos mig
7. Ta bussen in till nyk
8. Gå hem till J



American pie

Sitter just nu inne på bion och kollar på american pie The reunion. Har iallafall kommit fram till att killar e svin. Inte alla. Men ändå många.


Världens bästa!!

Jag har världens BÄSTA pojkvän!!!! Han är världens finaste och raraste!!! Jag älskar han så jävla mkt!!! J jag älskar dig!! Förstå!!! Du betyder allt för mig!!! Tack för halsbandet!!! Jag älskar det!! Du vet vad jag gillar!!<33333333

Btw Stabat mater gick skit bra!


Stabat mater!

Sitter just nu på donken med June och laddar inför en konsert ikväll! Vi i kören ska sjunga i nicolaikyrkan (nyköping) klockan 18.30, så lyft på era rumpor och kom och kolla :)
Dagen har varit underbart skön! Ska träffas med J en stund sen. Behöver fixa mig lite, byta om och sånt inför ikväll!!
Ska sova hos bubb inatt :) fett mys <333


Den här dage....

Jaha.. Den här dagen började inte så bra... Åååååh vad jag hatar min äckliga hjärna!!!!!!!!!!!! Åååh vad jag blir arg!!!


Jaa vad ska man säga???



Skyll dig själv?

Sooova?

Har precis kommit hem från J. Längtar tills imorrn då man ska köpa en liten överraskning!!! :)
Hatar bara att han har praktik och slutar efter klockan fyra på eftermiddagen! :( Speciellt när man själv slutar 13.40.....
Men blir väl att dra in till stan i ockle och handla lite! :)

Natti!

April april!!



April april!! Så vare ja! Glömde säga att det va ett aprilskämt! Hahaha :)

Världens bästa!!!

Jag älskar dig världens bästa!!!!!
Aldrig känt så här för någon annan än dig! Vill inte ha någon annan än dig! Du är min bubbe. Jag älskar dig mer än allt annat! Du är det vackraste jag har. Du betyder allt för mig. Jag skulle göra vad som helst för dig min ängel!!!!
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Klättring!!

Ska ut till bussen nu för att ta mig till skolan! Ser fram emot idrotten idag eftersom att vi kommer ha klättring :) Det är så jääävla kuuul!!!! Jihoooo!!!
Har lite bråttom just nu så vi hörs senare!

BYE!

Mamma och pappa!

Glömde säga att jag och J ska bli föräldrar! Jag är gravid och bestämt mig för att behålla det. Ser fram emot tills han/hon kommer ut. Jag och J kommer älska barnet hur mycket som helst. Fast att vi blir tonårsföräldrar. Vi kommer ta hand om det tillsammans. Det blir jätte bra tror jag!:)


Big brother!

Nu måste jag kila ut till tv: och kolla big brother!!


RSS 2.0