The Simpsons VS Family Guy?

Känns nästan som att det är bara jag som tycker att Simpsons är gryyyymt mycket roligare än family Guy....
Alltså family Guy är ändå okej men Simpsons är mkt roligare. Det kan ju va för att family Guy inte är min typ av humor..
Jaja smaken är som baken. Simpsons ägeeer!;)


Glassmaskine..

Glassmaskinen funkar utmärkt! Trodde aldrig att det skulle bli så bra :0
Älskling fick ju maskinen i födelsedagspresent av mig :) och han är såå nöjd! Han snackar hela tiden om att han måste göra olika smaker så som lakrits och massor av annat :)

Just nu ligger jag i sängen och kollar på family guy.


Grattis till mig!!:)

Jaha, idag fyller jag år :) Just nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 9 typ x) Dagens schema: 9.30: duscha 10.30-11.00: Madde kommer :) Typ 11.00: Madde hjälper mig med håret 12.30: Malin och Bettan kommer 14.30: Malin och Betta går? 14.30: jag och Madde planerar kläder 15.00: Madde drar? 15.30: älskling kmr 16.30: middag med: mamma, pappa, älskling, farmor och förhoppningsvis farbror 18.00: dra ut på en ö och festa och tälta :) Imorrn då ska vi fira älskling som fyller 19! Fett skoj att han fyller efter mig!


Tårtbak!

Idag har mamma varit igång och bakat tårta, den är inte riktigt klar än, jag och älskling ska åka och köpa jordgubbar till den strax :) Jag fyller ju år imorrn!:) 17bast alltså.. Det är bara 1år kvar tills jag fyller 18! Fan vad jag längtar! Imorrn kommer Malin, Bettan och Madde på fikabesök :) Madde ska hjälpa mig med håret eftersom att vi ska på en fest ute på en ö :) vi ska tälta där :) Gryyymt kul då vi ba måste spela Grease musik alltså!!:)


Zoo tycoon

Har idag varit helt fast i ett dataspel, zoo tycoon heter det:) Tycker det är ett roligt spel som påminner om team park world :) som är grymt kul!:) Prövade att göra en ny inbakning i håret :)


RSS 2.0