Dålig bloggning? Ja jag vet..

Jag vet! Har varit usel på att blogga. Har inte haft den känslan inne riktigt :/
Men nu är jag tbx :) igår var jag ute och solade. Lyckades så klart bränna mig. Haha. Senare på kvällen drog vi upp till Stockholm...


Lääängtar!!

Längtar massor till imorrn!! Ska gå på stan med bubben efter skolan. Ska köpa en typ body, fett skönt ju. Med några byxor eller shorts över, då åker ju inte "tröjan" upp :)
Idag har jag varit på stan med Johanna och ätit lite. Sen har vi snackat igenom lite grejer som händer eller typ kommer att hända. Efter att vi va på stan så skulle Johanna träffa Sin pojkvän och jag min. Vi hade det jättemys tills jag slog i huvudet i en kant på hans nattungsbord... Som står precis bredvid sängen..
Fick kanten precis bakom och lite ovanför örat. Började böla som fan då det gjorde as ont för jag slog i ganska hårt. Så har fått en bula!! Åååh!! Syns inte? Tror jag?
Bubben var jätte gullig och tröstade mig såklart. Han var jätte snäll och gullig!!:)
Natti natti!


Hoppas

Shit vad jag e rädd just nu. Rädd att allt jag har försvinner. Att Förlora det viktigaste i mitt liv. Jag bryter typ ihop bara jag tänker på det. Hur kommer det då bli när det väl händer? Om det händer?


Vad är det?? Tisdag eller onsdag??

Åh Shit vad jag e stressad!! Jag trodde helt seriöst att det var onsdag idag! Men det är ju tisdag! Ååh så jobbigt och komplicerat. Fuck. Men jaa dagen rullar väl på. Det är fint väder iallafall :)) det gör mig glad :)
Tränade lite igår :) direkt efter gäller det att sätta i sig massor av protein. Så jag drack 1l mjölk :) haha
Snacka om att man mådde illa när man tog sisten ^^


Plugg!!

Just nu sitter jag och pluggar historia! Industriallia revolutionen. Har omprov på onsdag! Så måste klara det! Idag hade vi prov på 1a och 2a världskriget. Fick 19.5..... Behövde 21 för att bli godkänd!!!!!!!
Muuuupp!!


Jaa vad gör man?

Idag känner jag verkligen av att det är söndag! Har sovit till typ 12-13 ^^ är just nu ute och handlar. Senare vid 17 tiden ska jag och bubben åka och fika hos frallan eftersom att han fyller år imorrn :))
Jaa fett soft!!


Nu drar vi!

Just nu står vi utanför donken i nyköping :)
Vi ska alldeles strax åka mot Norrköping :) är typ storm. Det blåser som Faan! Hoppas det är bättre i Norrköping. Glömde min skinjacka hemma hos Jimmy :( ååh kmr frysa ihjäl om det är likadant i Norrköping!:(


Banta?

Fått värsta suget på att typ börja banta.. Vet inte varför? Känner mig fat...
Så idag har jag tränat och druckit massor av proteiner efteråt :)))
Måste dra nu.. Ska göra mig i ordning eftersom att vi alldeles strax drar till norrköping! :)

image description

Livet är

Suuuuuuurt


Myyyys

Ligger i bubbens säng och kollar på våra bästa år. Väntar på att han ska komma hem! Har saknat honom hela dagen igår och hela dagen idag. Jaa men vill han mecka bil får han väl göra det. Jobbigt att sakna någon så mkt :s
Tar på energin!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1502034/images/2012/pic_200927980.jpg" class="image">


Ta hand om..

Har Varit med lite kompisar och bubben förut :) fett soft.
Just nu har jag lite egentid till att hålla på med mig själv. Fixade ögonbrynen och lite sånt. Fast saknar bubben som faaaaan. Var sugen på att sova med han ikväll. Sååå mysigt!!!
Jaa ska nog kolla lite Simpsons nu :)
natti


RSS 2.0