Varför?

Idag har Michael Jackson's läkare Conrad Murray äntligen fått sitt straff. 4år ska han få sitta av i fängelse. Tycker jag låter bra.
Varför är ni så jobbiga? Jag försöker hur mkt som helst... Men vad är tacken man får? Massor av sura miner... Jag är så jävla trött på att vissa av er ska vara så där konstiga.. Jag försöker va så snäll jag bara kan. Vafan, ställer mig och lagar mat åt dig. Bjuder er andra på snacks... Vad får man tillbaka? Massor av sura miner. Så snälla lägg bara ner. Det är bara jobbigt!

Tror natten blir lååång

(Har varit lite off igen nu för mitt ena marsvin dog den 24:()
För ungefär 20 minuter sen åkte min älskling hem. Saknar honom redan, tomt här liksom.
Nu ligger jag i sängen och skriver lite här på bloggen.
I fredags gjorde jag typ ingenting, hade as tråkigt. Var hemma, kollade på mumien och väntade på "J" (pojkvännen). Han var i Stockholm med gänget. Sen när han kom hit så la vi oss. Var ganska trött, somnade en stund under mumien också.
Igår: efter att ha vaknat och gjort os i ordning, åkte vi hem till J och gjorde i ordning lite mat och satte på en film. Sen åkte vi bil resten av kvällen, en kompis hade kört ner i diket. Vi trodde dom drev när dom ringde och sa det. Men alla som satt i bilen mådde bra iallafall!:) bilen tog lite skada, hehehe. Hela huven va typ sne.
Sen åkte J och jag hem till mig och åt lite kladdkaka och drack julmust. Mys!!
Jag har ingen aning vad man ska köpa i julklapp till J?

R.I.P Ludde. 24/11-11<333


Ett helt år

Idag är det ett helt år sen du togs ifrån oss. Det var du inte värd, du var värd mycket bättre. Du var en underbar människa och Är väldigt älskad. Jag är glad att man fick känna dig. Dom som inte kände dig vet inte vad dom missat. Du var verkligen bäst! Du sitter uppe i himmelen och Vakar över oss. Du står vid dina barns sida.
Vila i frid bästa<3


I'm so happy, I'm so glad, that I got you!

Hej! Nu är det så att jag inte bloggat på evigheter!!! Ber verkligen om ursäkt för det. Just nu sitter jag inne på framtidsgymnasiet och väntar på att älsklingen ska gå på lunch.
Har faktiskt inte haft någon ork att blogga. Men nu är jag tillbaka igen!:)
Kram


RSS 2.0