Glömde säg..

Glömde säga att min Mac-laddare har pajat :( I fredags skulle jag ta ut min laddare ur väskan. Jag tog ut den, satte den i el-uttaget och den funka inte :( Prövade i olika uttag, men det fungade inte. Bubben kollade på laddaren doch tror att något i laddaren har pajat. Kan säga att jag vägrar betala skolan för laddaren då jag vet att jag inte gjort något fel. Har inte misshandlat den elr något. Just för att jag vet att man måste betala för det isåfall :(

Tacos? I LOVE IT!

Jag och bubben har varit hemma hos mig och hämtat Tacos :) Vi ska duscha nu och sen ha en liten myskväll. Helgen har varit helt okej, kunde blivit bättre..
Melodifestivalen börjar väl nästa helg har jag för mig? :) SAKNAT!
Gammal bild. Inga bilder på bubbens data :(

Veckans låt:


Tråkigt?

Sitter just nu hemma hos bubben som är och lanar med lite kompisar. Jag har precis spelat lite Skyrim, men utan ljud. Det var inte speciellt kul så jag har stängt av det och funderar på att lägga mig och sova? Kolla en film kanske??
Jaa ni, vet inte riktigt vad man ska hitta på??
Kan iallafall skriva att Nyk-polisen fått ihop tillräckligt med pengar till fikabröd denna vecka. Fyra stycken olika förare fick böter på 1000kr för att ha sladdat i hamnen. Har dom inget bättre/viktigare för sig än att böta massor av ungdomar som är ute och sladdar? :P
Gammal bild

Måste säg...

Måste säga att jag är lite kär i Skyrim faktiskt! Undrar hur länge det kmr hålla, elr ja hur länge jag kommer spela det! Men hoppas på riktigt länge. Det spelet är faktiskt grymt bra gjort!
Är just nu hos älskling och vi ska åka hem till mig någon gång vid 16-tiden.. Blir att äta Tacos hos mig och sen snacka med mamma om att göra en liten resa i några dagar :)


A friend

Vill dela ett klipp på en som förut var en nära vän till mig.

Kolla vad jag hitta!

En gammal parodi jag och en kompis gjort. Shit kolla utväxten!

Akuten? Inge vidare?

Åker in mot akuten nu så vi får se hur det går.


Jävla kylare!

Är ute och åker bil med bubben och lite kompisar. Idag har jag varit i skolan och haft lite att göra. Inte mkt, men lite :)
Har faktiskt tvingat mig själv att kolla på Mulan (hahahaha). Fett länge sen man kollade på tecknat!! Måste säga att jag kom ihåg ganska mkt utav den ändå!


Måndag

Tråkigt med måndag right?? Huvudvärk faktiskt så tänker lägga mig en liten stund nu typ. Sry att jag inte bloggat i helgen typ.. Har försökt men det har strulat lite :/
I fredags hade vi det jävligt trevligt faktiskt :)
En bild från i fredags:


Tack!


Cola!

Cola gör min kväll kan jag säga er! Sitter och snackar skype med gubben nu och dricker cola! :)
Jag och gubben "firar" 3 månader idag.. Hahaha! Inte mkt, men en bra början :) Dagen har varit helt okej faktiskt, fick veta idag att vi som går i FLEX-gruppen inte kommer ha matte på torsdagar.. Ett tag iallafall.. Men vi kommer få mer läxor så att vi ska hinna med allt, men hellre det!
Ska nästan snart lägga mig alltså. Puss!

God morgon..

God morgon! Har precis vaknat här hos älskling, ska snart dra mig iväg mot skolan och ha en sånglektion :P Hatar att man har det på morgonen! Hatar det över huvudtaget ;) Kom på nu att jag glömt min data hemma så jag kan inte anteckna på lektion :O Får väl hitta penna och papper! Det löser jag!!

Hörs senare!!!! <3

Svar på kommentar!



Svar: Hehe tack så mkt, säger bara som jag tkr vilket hon också gör... Hehe! Jo tack jag mår fint fint. Känns som att livet inte kan bli bättre! Det kan det nog typ inte :) Känner jag dig? :)

Till klockan 15

Nu är jag i skolan och ska vara här tills klocka 15.00... Blir nog att boka en liten grej med gubben sen, om jag har tur :)
Gubben sov hos mig inatt, så mysigt! Älskar dig!!

Färgat


Hjälp?!

Snälla läsare hjälp mig!! Färgade Utväxten här om dan. Det vart Inge bra enligt mig! Och jag blir tokig!!! Behöver gå till en frisör!!! Funderar på att färga håret brunt!!! Vad ska jag ha?! Blont?? Elr brunt????


Hjälp mig läsare!

Snälla läsare! Kan ni hjälpa mig?!
Jag blir tokig!! Vet inte vad jag passar i längre?! Blont??! elr brunt???!
Har en sån jävla besluts ångest. Vet inte själv längre. Färgade håret här om dan.. Elr ja utväxten.. Hjälp mig snälla!!


Dålig uppdatering!

Shiit vilken dålig uppdatering! Jag ber så mkt om ursäkt! Har besök hemma, min moster och kusin från irland har kommit hit i en vecka :) Såå söt unge, min kusin är 2,5år :)
Just nu sitter jag i skolan och har svenska, måste säga att jag är riktigt trött på negativa människor idag!! Pallar inte! Dom ska alltid dra ner på andra!
Tack för alla fina kommentarer jag fått här på bloggen och på youtube! Ni gör min dag!! Kärlek till er!
Bilden är sen i somras, har inga bilder på Mac:en

1 lektion idag då..

1 lektion idag sen slutar vi och helgen börjar :) När jag slutar tänkte jag ta mig en liten joggingrunda, måste ändå vänta tills mysbullen slutar skolan :) Men just nu sitter jag i skolan med Therese och Sara och väntar på att dagens lektion ska börja. Har inte mkt mer att säga nu :)
Bye

Tack alla!

Tack alla gulliga människor som kommenterat min video : Mitt svar till aspergernatti
Ni har gjort min dag! Lägger upp en tackvideo sen! Tänkte göra en parodi på aspergernatti någon dag, snart :)
Jag HATAR att hon ens kan mena det hon säger, är hon seriös elr?? Jag blir så irriterad varje gång jag tänker på vad hon sagt :O

Torsdag? Helt OK

Hejsan, har precis vaknat.... Ska just nu göra mig i ordning och försöka dra mig ut till bussen...
Nu är det snart helg, vilket jag längtar skiiiiit mycket till! Shiiit vad man längtar! Gaaah typ dör av längtan!
Aja har inte så mkt mer att skriva nu men tänkte låta era öron få lyssna på något mina fått lyssna på ganska mycket på senaste tiden :)

Ledig idag...

Har varit ledig från skolan idag, därför jag varit lite off. Blir så trött och upptagen med annat. Får för mig att jag uppdaterat bloggen fast att jag inte gjort det?:s
Sov hos älsklingen igår till idag, han var också ledig idag. Idag fixade jag i ordning maten hos gubben för första elr andra gången :) gott var det iallafall. Juste innan det var jag på ett litet läkarbesök :)


Sängen är kall!

Sängen är jävligt kall och det gillar jag absolut INTE!! Har varit med Babe idag. Vi har haft det fett mys :) Gubben somnade när vi låg och kollade på Harry Potter och den flammande bägaren. Ändå var det han som ville se den x)
Första skoldagen var väl helt okej, var ganska pigg för att va så skoltrött som jag brukar :/ Imorrn kommer Therese till skolan!!:) Jaaa, ja Jaaa!:) Nice tkr jag!

Puss hej!


Sitter just nu i idrottssalen med massor av sköna människor. Vi väntar på att en idrottslektion ska börja. Btw jag HATAR aspergernatti. Bara så alla vet!:) Hörs senare!:)


Tiden går fort när man har kul.

Jaa nu är jullovet typ slut. Imorrn börjar skolan och jag ser inte fram emot det! Men man måste dit och så är det bara :) Just nu är jag hos babe och tjatar om att jag vill åka till stallet och klappa på hästarna. Har riddit där innan så jag saknar dom ibland :/
Bilden tagen igår, då vi åkte runt i stan som vanligt. Måste färga håret denna vecka! Utväxten jagar mig...


Killarna tvättar!

Sitter just nu i Johans bil med Madde :) vi lyssnar på lite musik och kollar när killarna tvättar bilarna x)
Inte bara tjejerna som ska tvätta och städa hela tiden!;)
Ne i övrigt så åker vi runt lite och myser :) Imorrn kanske jag ska träffa bästa Therese!! Hon har ju varit i Thailand nästan en hel månad!! Har saknat dig gumman!!:)<3


RSS 2.0