Bacon...

Kom hem för en liten stund då jag varit hos bubben. Sitter nu vid datan och laddar ner en film :) Varit i skolan idag och dagen har varit helt okej :) Funderar på att koka lite nudlar. Är hungrig!!!! Men man ska ju helst inte äta så här sent!! :(

Förbereder

Just nu sitter jag inne i väntrummet på bussterminalen. Väntar på min buss som ska ta mig till skolan. Tänker lite på hur lång den här dagen kmr att bli :( ogilla verkligen! Åååh vill åka hem. Är så himla trött. Vill hem och sova!


Whitney Houston.

Jag tycker det är så tragiskt att en av dom bästa artisterna genom tiderna gått bort, snart ett dygn sen.
Hon var väl inte så gammal heller? 48år? Shit så tragiskt. Vart var hennes livvakt under tiden? Sånt här ska inte kunna hända tkr jag.
Hoppas hon har det bra där hon nu hamnat. R.I.P! Vila i frid Whitney <3


Kaffe!

Sitter jus nu vid datan och dricker kaffe :) Gott! Sitter just nu och tänker på veckans låt... Den jag lyssnat och tänkt på mest denna vecka är:

 


Snacka om fredags mys!

Igår var jag med J och massor av kompisar. Killarna ville kolla på karatefylla medans jag och Petra ville kolla på QX-gaygala!:)
Galan var toppen! Tycker jag iallafall! Bev lite förvånad när Judith och Judith var där och vann pris för årets duo! Det förtjänade dom allt!
Just nu är jag typ ny vaken. Ska snart göra ett litet samtal ;) hehe


Tröttmössa

Just nu sitter jag, Johanna, Therese och Sara o diskuterar om aspergernattis hakoperation. Hahaha fail när hon själv säger att hon är vackrast och finast. Vafan operera hon sig för??


Onödigt!!

Har precis haft världens onödigaste lektion. Hade sånglektion Klockan 09.20. Först var hon sen, sen var jag där och vi två pratade lite bara, i typ 10-15min. Sen fick jag sluta. Har egentligen håltimma till klockan 12.10 idag. Men cp-sången förstör allt!

Just nu sitter jag och väntar på en buss så att jag och J kan luncha tsm :)


Drömma! Drömma!! DRÖMMA!!!

Vaknade nyss av en helskum dröm. Drömde att en tjej hängde ut mig och Sara på sin blogg. Helt sjukt! Haha aja, det var en dröm. Elr hur?


Theme park world

Ligger i Bubbens säng nu och tar det lugnt. Ska snart spela lite med bubben :) vi ska spela theme park world :) det är så himla kul!!:)


Svenska

Sitter här med Sara och väntar på att Therese ska komma och svenskan börja :)
Igår var jag med Bettan vi tog en liten sväng på stan i nyk :)
Det var trevligt att umgås efter en så lång tid :)
Idag ska jag va med älskling :)

Bilden är från min skolsköterske journal :)


Mys

Sitter och myser med älskling i soffan och kollar på melodifestivalen!! Sean banan bäst hittills. Fan vad jag är trött på att Marie Sernholdt ska va med år efter år. Jag menar, hon är lika dålig varje gång och går typ aldrig vidare! Lägg ner! Ge någon annan chansen!


Dagens problem: För stor rumpa!!

Jag har ett seriöst problem! Tycker min rumpa är alldeles för stor! Inte braaaaaa!!!!! Besviken jag blir på mig själv!!!


Har förstört början av februari!

Shit vad jag är dum. Vad fan tänkte jag på? Jag kunde inte göra det, det visste jag. Men ändå försökte jag. Vafan?!
Tack alla underbara människor i min närvaro som funnits för mig idag!
Gjorde något dumt och korkat. Jag ångrar mig med mitt liv. Har en massa skuldkänslor över det. Är inte en sån person! Det vet jag! Men!!!!!!
Blev mkt piggare av att vara med massor av kompisar, och efter det va ute med Luddis och leka i snön. Han är så söt. Honom kan man berätta allt för dag som natt och han säger inget till någon. Är man ledsen kommer han och slickar upp ens salta tårar och försöker pigga upp en. JAG ÄLSKAR DIG LUDDIS!!!
Jag älskar min pojkvän så jävla mkt att det gör ont!<3333


RSS 2.0